Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Pagina voorlezen
  • A
  • A
  • A
020 - 63 66 837  

Werken in de zorg

Werken in de zorg kan op allerlei manieren. Niet alleen zijn er veel verschillende beroepen die uitgeoefend kunnen worden, ook zijn er verschillende plekken waar deze zorg kan worden verleend. Als u in de zorg wilt werken, zijn er een aantal persoonlijke eigenschappen die erg belangrijk zijn. Houdt u van contact leggen met verschillende soorten mensen, en zet u zich graag volledig in om de gezondheid en kwaliteit van leven van deze mensen te bevorderen? Vindt u het aantrekkelijk om uiteenlopende taken uit te voeren, en besteedt u graag aandacht aan het emotionele aspect van zorg? Dan is een baan in de zorg wellicht inderdaad iets voor u.

De mogelijkheden

Binnen de zorg zijn er natuurlijk allerlei functies. U kunt hierbij denken aan onder andere helpende, (wijk)verpleegkundige, activiteitenbegeleider, voedingsdeskundige, basisarts of een specialist ouderengeneeskunde. Welke functie u zou kunnen bekleden, hangt af van uw diploma’s, uw interesse en uiteraard de mogelijkheden binnen het bedrijf dat u voor ogen heeft. Zijn er voor u niet voldoende mogelijkheden in de buurt en heeft u wel de kwaliteiten en eigenschappen om aan de slag te gaan? Dan kunt u wellicht ook als ZZP’er aan de slag in de zorg.

Zelfstandig zonder personeel

Het fenomeen ZZP’er is in Nederland niet meer weg te denken, ook niet in de zorg. Wisselende diensten, een wisselend beleid en bezuinigingen kunnen ervoor zorgen dat mensen liever als ZZP’er aan de slag gaan dan dat ze in loondienst blijven. Ook voor u zou dit een aantrekkelijke optie kunnen zijn. Uiteraard moeten ZZP’ers wel voldoen aan bepaalde eisen. Daarover kunt u onder andere meer lezen op de website van Zuster Jansen. Als ZZP’er kunt u onder andere aan de slag in de particuliere thuiszorg, wat over het algemeen veel voldoening oplevert.

Particuliere thuiszorg als ZZP’er

Zorgvragers kiezen niet voor niets particuliere thuiszorg. Ze willen een hecht, warm contact met ervaren zorgverleners en ze willen zeker weten dat ze in goede handen zijn. Omdat ze met een persoonsgebonden budget zelf hun zorg inkopen, kiezen ze heel bewust voor een bepaalde zorgaanbieder. Het welzijn en de persoonlijke behoeften van de zorgvrager staan altijd centraal en ook voor zorgverleners is dit een aantrekkelijk aspect van het werk. Een particuliere thuiszorgorganisatie zoals Zuster Jansen is werkzaam in heel Nederland en werkt met kleine teams van maximaal vijf zorgverleners per zorgvrager. Op deze manier blijft het contact optimaal, niet alleen tussen zorgverlener en zorgvrager, maar ook tussen u en uw collega’s. Zowel het verlenen als het ontvangen van zorg moet voldoening geven, vindt Zuster Jansen.

Wilt u ook zonder frustraties aan het werk en u 100 procent inzetten voor de zorgvrager? Overweeg dan om als ZZP’er aan het werk te gaan in de particuliere thuiszorg.

Lees meer bij Zuster Jansen

"Deze organisatie gaat zeer professioneel te werk"
Een hele geruststelling in moeilijke tijden.

Mevrouw Bredero, Aerdenhout