Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Pagina voorlezen
  • A
  • A
  • A
020 - 63 66 837  

Nachtzorg

Soms is het wenselijk dat u ‘s nachts extra hulp en ondersteuning krijgt. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u een operatie achter de rug heeft en minder mobiel bent, of wanneer u door ziekte of handicap niet alles zelf kunt. Het is dan niet altijd verstandig om ‘s nachts alleen te zijn. Gelukkig zijn er oplossingen die kunnen worden ingezet in dergelijke situaties. Voor nachtzorg hoeft u niet per se naar een verzorgingshuis of verpleeghuis, u kunt ook gewoon bij u thuis nachtzorg krijgen. Wij leggen u uit waar u terechtkunt voor deze zorg en wat u erbij kunt verwachten.

Nachtzorg thuis ontvangen: wat houdt dat in?

Maakt u gebruik van nachtzorg, dan kunt u kiezen uit verschillende vormen. Er zijn bijvoorbeeld slaapdiensten, of waakdiensten. Een slaapdienst is een voorbeeld van laagcomplexe zorg, waarbij er altijd een zorgverlener aanwezig is om een beroep op te kunnen doen. Waakdiensten kennen vaak wat meer zorgmomenten.

Bij particuliere nachtzorg die u thuis ontvangt is er over het algemeen tussen 23.00 en 07.00 uur altijd iemand bij u aanwezig. U kunt met een gerust hart gaan slapen, wetende dat u in goede handen bent. Ook voor uw naasten en voor een eventuele mantelzorger is het een prettig gevoel dat er ‘s nachts een professionele zorgverlener bij u is.

Bij Zuster Jansen in goede handen

Er zijn verschillende organisaties en instanties die u kunnen voorzien van nachtzorg. Een voorbeeld hiervan is Zuster Jansen. Zuster Jansen verzorgt particuliere nachtzorg, waar u ook woont in Nederland. U krijgt daarbij te maken met zorgverleners die u echt leert kennen, en die bovendien al op zeer korte termijn voor u kunnen komen zorgen. Er is namelijk geen sprake van wachtlijsten. Goede nachtzorg brengt rust in uw leven, en zekerheid dat u te allen tijde op iemand kunt rekenen. Wilt u meer weten over nachtzorg aan huis en andere zorgvormen die Zuster Jansen u kan bieden, bel dan met 020-6366837 voor een persoonlijk gesprek.

Lees meer bij Zuster Jansen

"Deze organisatie gaat zeer professioneel te werk"
Een hele geruststelling in moeilijke tijden.

Mevrouw Bredero, Aerdenhout